Consult

Jouw eigen handen is jouw levensverhaal in boekvorm. Dit boek bestond allang voordat jij ter wereld kwam. In dit boek staan al jouw kwaliteiten, valkuilen, hulptroepen beschreven uit het verleden – heden – de lijn der wachting van de toekomst. Wellicht heb jij vragen over de rode draad in jouw leven en wil jij daar meer over weten. Of wil jij van baan veranderen en weet jij niet waar jouw talenten liggen of misschien zie jij door de bomen het bos niet meer. Samen met jou ga ik jouw boek lezen. Kijken naar de mogelijkheden en herinneringen. Ja, jij leest het goed: herinneringen! Door de drukte van alle dag ben jij een klein beetje vergeten wie jij nu werkelijk bent: een mooi bijzonder mens met mogelijkheden, valkuilen en kwaliteiten. Door samen jouw boek te lezen, wordt jij je weer bewust van de al wel/niet gemaakte keuzes, de patronen in jouw leven en ga jij daar iets aan doen of wellicht niet.

Het consult bestaat uit het maken van een set handafdrukken en een analyse/opname. De gemaakte handafdrukken krijg jij mee naar huis. Het consult kan op twee manieren plaatsvinden; op de praktijk of op locatie.

Het consult op de praktijk duurt 1.5 uur en kost €65. Jij krijgt jouw eigen set handafdrukken en de geluidsopname mee naar huis.

Het consult op locatie duurt 30 minuten en bestaat uit het maken van handafdrukken en een 15-20 minuten consult. Dit kost €25 plus reiskostenvergoeding €0.19 p/km.

Zowel bij het consult op de praktijk als op locatie is het mogelijk om een verslag aan te vragen. In dit verslag van 1-2 kantjes leg ik vast wat ik in jouw handen heb gelezen. Ongeveer een week na het consult stuur ik jou het verslag per post en dit kost €40.